La Central de Resultats busca capturar experiències innovadores de gestió en cardiologia, traumatologia, part, ictus i hospitalitzacions evitables. Vols participar, compartint la teva experiència innovadora?

14 maig

INFERIOR

Un dels objectius que persegueix la Central de Resultats és el de ser un estímul per a la millora de la pràctica clínica a partir del benchmarking i mitjançant la identificació i compartició de les millors pràctiques.

Així com la Central de Resultats permet tenir un marc de referència per fer benchmarking, l’Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya és la plataforma on poder compartir aquelles experiències que donin millors resultats.

Amb aquest objectiu i de manera “pilot”, es durà a terme una sèrie de cinc tallers per impulsar la discussió ordenada dels valors dels indicadors de Central de Resultats entre els responsables de centres i serveis hospitalaris semblants, per tal de poder conèixer i beneficiar-se mútuament de les millors experiències existents en un determinat àmbit.

En aquesta fase “pilot” convidarem als tallers els hospitals de la Regió Sanitària Barcelona (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Hospital Clínic de Barcelona, Hospital Universitari Vall d’Hebron, Hospital Universitari de Bellvitge, Hospital Germans Trias i Pujol, Hospital del Mar (Parc Salut Mar), Hospital Mútua de Terrassa, Hospital de Sabadell), així com els hospitals que hagin compartit les seves experiències en els àmbits de la cardiologia, traumatologia, embaràs, part i puerperi, ictus i hospitalitzacions mèdiques evitables, i que l’OIGS consideri com a realment innovadores. En una segona fase, preveiem estendre els tallers a tots els centres hospitalaris del SISCAT.

En aquests tallers, de dues hores de durada, i que se celebraran de manera rotatòria a cadascun dels cinc hospitals, els equips de gestió, clínics i d’innovació dels hospitals podran accedir a les pràctiques innovadores de la resta d’hospitals, compartir experiències, i aprendre a través de la col·laboració.

Així doncs, si t’interessa participar en aquests tallers i difondre la innovació al conjunt d’hospitals i gestors d’innovació de Catalunya, l’OIGS t’anima a compartir a la comunitat les teves experiències innovadores que estiguin relacionades amb les següents temàtiques. Moltes gràcies i fins ben aviat!

Superior

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.