Salut connectada, apps de salut i avaluació

13 set.

 

Elisa Puigdomènech explicava l’experiència amb el projecte europeu PEGASO com a exemple de projecte d’mHealth valorant elements tecnològics i d’experiència d’usuari.

“Durant la fase de desenvolupament, mentre uns professionals es dedicaven a assegurar la qualitat i l’adequació del contingut mèdic i clínic de la plataforma, d’altres ho feien dels aspectes de caire més tecnològic”

Marta Millaret aprofitava la novetat del primer rellotge intel·ligent aprovat per la FDA per posar damunt de la taula el debat present sobre avalució d’apps de salut.

“Actualment, ja hi ha 320.000 apps de salut al mercat. Però… Com s’avaluen? Qui ho fa? Amb quins criteris? Podem parlar ja de prescripció segura d’apps de salut?”

Elisa Poses va reflexionar sobre mHealth, atenció integrada, estratègies de valor afegit, big data, analítica de dades i real world data.

“Acció i participació de tots els stakeholders implicats en el sector salut, així com el fet de facilitar la creació de networking estratègic, de recerca i de finançament de projectes”

Tots aquests temes formen part d’una de les línies estratègiques d’AQuAS i des del blog AQuAS hem comptat des de l’estiu passat amb aquestes col·laboracions al respecte. Seguim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.